En massa äntligen!!

2010-09-22

Äntligen är det sol och äntligen har vi fått ihop tillräckligt antal ekipage till Wiegerträning och äntligen kommer Anna till helgen och äntligen fyller en annan Anna år och äntligen är det lugnt i hagarna och äntligen kommer fölisen hem! Ja en massa äntligen blir det.

Solen ger ju energi det är ju bara att erkänna så idag kan man förhoppningsvis rida sig ett pass på banan. Jag är anmäld till tävling i helgen men så tipsade Malin om att de hade andra klasser i Gävle nästa helg så nu funderar jag på om jag inte stryker mig från den enda klassen i helgen för att rida två i Gävle nästa istället. Jag får ta beslut under slutet av veckan.

Det blir verkligen träning för Wieger den 18/10. Det ska bli sååååååå roligt! Jag var ju och tittade på träningen som var i fredags och det var såååååå bra. Nu hoppas jag att alla som rider blir ”bitna” och att vi fortsättningsvis kommer att ha ett gäng här som vill rida fortsättningsvis också. Det vore verkligen super.

Skönt att Anna kommer till helgen det tror jag att Russinet kommer att uppskatta. Hon kändes ju mycket bättre redan i helgen och när jag tittade på resultaten så såg jag att jag fick anledning att gräma migWink. Ett ynka byte från placering eller en skrittpiruett av lite annan kvalitet än det vi presterade hade räckt. Det gör faktiskt inte så mycket. Jag tyckte jag fick en relevant bedömning och det har verkligen varit si och så med det under denna säsong så det känns bra för de sista tävlingarna. Jag hoppas verkligen att Russin får fortsätta på den inslagna vägen.

Lilla Anna fyller ju år i helgen också så jag måste åka dit och pussa lite på henne, det brukar alltid vara speciellt roligt.

Idag står hästarna lugnt och stilla och solar. Vi har tyvärr varit tvungna att dela på killarna då lilla C inte rättar in sig i ledet utan bökar och stökar. Det gör att täckena ryker och risken finns ju att det blir skador så det är bättre att dela på dem. Vi får se hur det ska lösas på sikt. Trist för honom men säkrast och lugnast (och billigare!) för de övriga.

Lilla Matcho kommer hem till helgen! Eller hem och hem, han ska få stå på annat ställe till nästa höst så han får vara med sin kompis och vara häst. Jag kommer att åka dit och pyssla lite varje vecka och det känns ff lite overkligt. På söndag ska han hem från betet, sedan ska han förvandlas till valack och därefter ska han växa, i nu nämnd ordning. Roligt ska det bli i alla fall!

Ja avsaknaden av mormor gör sig gällande vid lunchtid när man ska försöka hitta på något ätbart. Hmmpf jag tycker att hon kan vara här och dryga ut sin pension genom att laga matlådor och sälja till behövande (såsom jag och andra hysteriskt upptagna människor). Vi får se om vi inte kommer på någon bra lösning på sikt.

Hasta la vista! Hoppas ni får en riktigt bra dag!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *