Domarjävel!

2010-10-14

Det var jag igår kväll faktiskt. En kvällstävling på Sigtunabygden i deras nya fina ridhus. Anna och Casper var också där och de belönades med en 4:e placering, grattis! För en gång skull blev jag verkligen inte sugen att starta själv. Jag tror det beror på att det var mörkt och kallt och jag saknar den där riktiga energin. Tror luften gick ur mig lite förra helgen. Så nu är jag på inspirationsjakt. Träningen på måndag ser jag mycket fram emot och jag hoppas att det ger mig en ”puff”. Fick också ett mail ifrån Matchos förra ägare som tipsade om lite nya filmer på Quaterback, Matchos pappa. Snacka om inspiration! Har förstås lite svårt att just nu se någon likhet mellan min åsna och åsnans pappaEmbarassed. Det rättar säkert till sig och om han bara får lite från sin pappa så blir det en bra häst.

Förra ägaren berättade också att hans bror nu är installerad med sin mamma i Tyskland på en stor gård. Han ska avvänjas och sedan gå tillsammans med andra småhingstar. När ”farbrorn” på gården fick se honom så tyckte han att fölisen var jättefin och att de skulle vänta med att skära honom! Det är stort beröm ifrån någon som sett 1000 tals fölungar. Så alla gener säger att det skulle kunna bli bra men som sagt just nu är han en åsna.

Ikväll tänkte jag åka dit och bekanta mig lite med honom, mormor vill väl också se honom antar jag.

För de som inte sett Quaterback lägger jag en länk här, visst är han härlig?!

http://www.youtube.com/watch?v=zugqtP5gym8&feature=related

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *