Bekantskaper

2011-10-12

Den här sommaren har ju varit fantastisk inte bara för vädret utan också för avsaknaden av insekter av alla de slag. Det har varit lite av allt, mygg, knott, bromsar, getingar etc. Nu helt plötsligt så dyker det upp en massa mygg på kvällarna tillsammans med knott. Det känns ju lite overkligt och framförallt eftersom vi haft några frostnätter. Det är väl någon speciellt härdig sort som trivs i det klimat som gäller just nu antar jag. Jag tar i och för sig hellre mygg nu än på sommaren.

Andra nya bekantskaper är ju de katter som annekterat vår altan. De är förvisso snälla och söta men jag skulle gärna se att de gick hem för jag tycker att det börjar bli lite kallt åt dem. Det tycker tydligen inte de. Nästa projekt blir väl att försöka placera dem hos någon trevlig familj som vill ägna sig åt dem. Jag kan omöjligt låta dem komma in i vårt hus, det skulle inte mina smissar gilla alls.

Jag har också gjort ridbekantskap med Beethoven för någon vecka sedan. Red honom ett par dagar när A var borta och det var en riktigt trevlig individ. Det ska nog gå att göra dressyrhäst av både honom och ryttaren:-) Hon får bara träna lite på att rida i dressyrsadel.

Funderar på om jag ska skaffa mig ytterligare en bekantskap men har inte riktigt landat det beslutet ännu så jag får berätta mer när det närmar sig. Gamla bekantskaper hinns det med lite nu när det inte är tävlingar. Ska försöka boka in flera stycken under helger som kommer. Det är både gamla och nygamla bekantskaper varav vissa utvecklats till riktiga vänner.

Mina egna bekantskaper i form av Riojan och Russin tuffar på. Riojan känns riktigt bra och jag ser fram emot nästa Wieger. Russin har fått jogga lite ett par dagar nu och tyvärr verkar hennes fot svara negativt på det. Eller snarare så är det nog cortisonet som gått ur kroppen så att svullnaden kommit tillbaka. Inte lika mycket som förut men tillräckligt för att jag inte ska tycka om det jag ser. Nåväl hon är pigg och glad i alla fall så hon får tuffa vidare till dess det är dags för återbesök.

Nu måste jag verkligen sätta fart mot mina arbetsbekantskaper!

Ha en härlig solig oktoberdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *