Aj, aj, aj

2010-10-23

Igår var jag på konferens så då hanns det inte med något bloggande. Ja konferens ja, väcker många minnen från många tillfällen som man deltagit i sådana under åren. Numer så går det lite lugnare till och framförallt en dag som denna då jag började morgonen med att lyckas dra på mig ett ryggskott. Det händer aldrig faktiskt. Ja jag kan ha ont i ryggen men ryggskott har jag nog aldrig haft men allt har ju en första gång som man säger. Det var något så trivialt som att böja sig och stänga grinden som gjorde att det drog till i ryggen. Det var väl kanske tur att det inte hände när jag bar ut vatten till hagarna för det vet jag inte hur jag skulle lyckats slutföra efter sträckningen. Resten av stallsysslorna skötte jag med armarna, gissa om det är svårt att sopa golv och mocka med bara armar??!! Det är underligt så mycket av hela kroppen man använder när man gör sådant i vanliga fall.

Nåväl, lätt justerad gav jag mig iväg och såg fram emot att sitta en hel dag (NOT). Det gick bra ändå och på stället vi var så fixade de fram en massör som fick knåda ryggen en timme och det gav resultat så idag är jag mycket bättre om än ”skör”. Jag hoppas verkligen att det ger sig under helgen för annars blir nästa vecka riktigt jobbig.

Vi jobbade med roliga saker igår, värdegrund och varumärke. Det är lite lagom ”luddigt” och kräver att de grå får arbeta och jag tyckte det var riktigt roligt. Däremellan passar man på att prata med andra partners, äta och dricka så det blev allt som allt en trevlig dag, kväll och del av natt.

Idag är en ny dag då jag får jobba ikapp det jag inte hann igår men det känns ok. Jag får se om jag lyckas kravla mig upp på någon häst idag eller om jag ska ge ryggen en dag till.  Jag vet inte om det ”nya” sättet att rida påverkar ryggen också eller om det är en tillfällighet. Det kan ju vara en kombination av kyla, trötthet och att immunförsvaret arbetat hårt under en tid som gör att det kom. Hur eller hur så är det ju ”bara” muskler och med vetskap om att man är 20++  så får man vara lite försiktig med den gamla kroppen om den ska hänga med ett tag till.

Idag är det Matcho-dag, ska passa på att hälsa på den lille och bekanta oss lite. Jag har ju inte varit där sedan i måndags och han hinner väl glömma mig mellan varven. Imorgon är det dags att döma dressyrryttartest. Jag tycker det är en jättebra tävlingsform då man får ge verbal bedömning och inte en massa enskilda siffror. Det är svårt dock då det ställer stora krav på förmågan att formulera sig på ett konstruktivt sätt. Bra träning för alla parter alltså.

Vi hörs senare!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *