Å herregud tävling!

2010-10-08

Ja så känns det verkligen! Jag har ju haft kurs i dagar 2. Det har varit jätteroligt, vi har skrattat jättemycker och samtidigt gjort bra saker tycker jag. Det är väl egentligen bästa förutsättningar för att lära sig nåt. Tack alla ni för att ni är en sån fantastisk grupp människor!

Nu har jag i  alla fall gjort som man gör inför tävling. Ridit, putsat och grejat. Kan inte påstå att någon tävlingskänsla infinner sig utan egentligen bara lite stress över att komma ner i tempo, kunna fokusera och ev börja ladda. Troligen är jag så trött imorgon efter veckan så att jag inte riktigt kommer att hinna hamna i tävlingsmode. Det spelar inte så stor roll men jag skulle vilja ha en annan känsla.

Hur som helst så finns inte tiden eller riktigt orken att skriva idag. Jag har gjort kontorschefen glad i alla fall för han har fått varit på kontoret i någon timme nu när vi varit i stallet. Så nu tar jag med honom upp (Bob alltså) och försöker göra kväller.

Håll tummarna för alla oss som rider lag imorgon! Återkommer med rapporter

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *